Fogyasztói trend - Íz

Pékáru, cukrászsütemény és csokoládé vásárlásakor az íz az elsődleges szempont

Az ízélményt soha nem szabad feláldozni! Legyen az íz hagyományos vagy egzotikus, továbbra is a fogyasztók döntéshozatalának egyik fő mozgatórugója marad. Az állag a vizuális megjelenéssel együtt szintén az innováció központi eleme, különösen az online vásárlások felpörgésével. Ismerje meg az ízek eredetét: fedezze fel a Belcolade Origins világát, azaz valódi belga csokoládéink termékkínálatát, amely elrepíti Önt a kakaóbab termesztésének régiójába. Különleges ízválasztéka megtestesíti eredetének örökségét, és segít a felejthetetlen cukrászati termékek és csokoládékreációk megalkotásában.

Olvasson tovább a témában

Kakaó fermentáció

Kakaó fermentáció

A csokoládé ízének kialakulását több tényező is befolyásolja.

Fedezze fel a trendhez kapcsolódó termékeinket

O-tentic

O-tentic

Az Olaszországban híres Altamura kenyér a durumbúzából készült kovászáról ismert. A legmodernebb fermentációs technológia alkalmazásával a Puratosnak sikerült újraalkotnia ezt az autentikus ízt. Az „O-tentic” termékünk, amivel a kenyérsütés kezdődik. A tökéletes kenyér, csupán csak négy hozzávalóból áll – liszt, víz, só és O-tentic, csakúgy, mint a régi szép időkben.

Deli Cheesecake

Deli Cheesecake

Az élelmiszerek a világ minden táján a különböző országok kultúráját és történelmét tükrözik. A Deli termékek révén a legkiválóbb helyi hozzávalókat egyesítjük szakmai hozzáértésünkkel, és ezáltal prémium ízű töltelékeket alkotunk, melyek révén Ön egyedülálló recepteket hozhat létre.

Inspirálódjon ízletes receptjeink egyikéből

Kocka kalács

Kocka kalács

Különleges formájú és lágyabb textúrájú ízletes kalács.

Málnás cheesecake

Málnás cheesecake

Prémium ízélmény, a valódi New York-i stílusú sajttorta íze.

Ismerje meg a többi trendet is

Egészség

Egészség

A fogyasztók egészséggel kapcsolatos elvárásai egyre nagyobbak. Az egészséges táplálkozás egyszerre jelent többet és kevesebbet.

Frissesség

Frissesség

A fogyasztók minőségérzékelését a frissesség határozza meg, ezért érdemes a frissesség élményének átadására törekedni. Az illat, a sütés ideje, a rövid polcélettartam, a megjelenés és a ropogósság mind nagyon fontos.

Kényelem mindenek felett

Kényelem mindenek felett

A fogyasztók az egyre elfoglaltabb életük mellett a legnagyobb kényelmet igénylik. Ma a fogyasztók egyszerű, online rendelési és szállítási megoldásokat várnak el.