Fogyasztói trend - Kényelem mindenek felett

A fogyasztók az egyre elfoglaltabb életük mellett a legnagyobb kényelmet igénylik

A legalább heti szinten végrehajtott online élelmiszer-vásárlások száma megduplázódott a pandémia ideje alatt. A fogyasztók jóval gyakrabban rendelnek kenyeret, cukrászsüteményt és csokoládét online, és elvárják, hogy több üzlet és étterem is biztosítsa a termékek házhoz szállítását. A legfontosabb kihívást az online rendelt áruk frissességének és minőségének biztosítása jelenti. A Puratos szívesen segít Önnek ebben is a teljes termékpalettánk és a Bakeronline segítségével.

Olvasson tovább a témában

Lépjen be az online rendelések világába a Bakeronline-nal

Lépjen be az online rendelések világába a Bakeronline-nal

A Puratos bemutatja a Bakeronline-t, ami egy olyan felület, ahol a pékségek és a cukrászatok egy személyre szabott webshopot alakíthatnak ki maguknak.

Fedezze fel a trendhez kapcsolódó termékeinket

Easy Roggen

Easy Roggen

Az Easy termékcsalád sütőipari keveréke, melyet rozskenyerek készítéséhez fejlesztettek. Használata egyszerű csupán csak víz, élesztő és liszt hozzáadását igényli. Megújult formulájának köszönhetően a termék elkészítési ideje is rövidebb. A késztermék bélzetének érezhetően puhább és frissebb textúrát kölcsönöz.

Sunset Glaze

Sunset Glaze

Az UHT technológiával készült Sunset Glaze a tojásozás helyettesítésére alkalmas kíváló alternatíva. Kiemelkedő fényt és színt biztosít, amivel még vonzóbbá teheti késztermékeit. Üzemkész megoldás, nem igényel hűtött tárolást egészen a felbontásig és termékeinek hosszabb eltarthatóságot is biztosít. Cukrozatlan, így sütőipari és cukrászipari termékeihez is egyaránt felhasználhatja. Csökkentett allergén és tartósítószer mentes tartalma miatt is pozitívabb megoldást nyújt.

Inspirálódjon ízletes receptjeink egyikéből

Csípős kolbászos ökörszem

Csípős kolbászos ökörszem

A csípősebb ízvilág alkotta falat napközben, ami garantáltan mindenki kedvence lesz.

Kolbásszal töltött rudacska

Kolbásszal töltött rudacska

Ízélményekben gazdag magyaros finomság.

Ismerje meg a többi trendet is

Kézműves

Kézműves

A fogyasztók a szakértelmet keresik, és hajlandóak többet fizetni a kézműves termékekért. Jelenleg a kézműveseket tartják a legmegbízhatóbb vásárlási helynek a higiénia és az élelmiszerbiztonság tekintetében.

Etikus életmód

Etikus életmód

Az ételek, az életmód és az etikusság szorosan kapcsolódik egymáshoz. A fogyasztók egyre inkább tudatosan szeretnének élelmiszert választani, figyelembe véve személyes értékeiket, a bolygó és a emberek érdekeit.

Transzparencia

Transzparencia

A fogyasztók napjainkban egyre tudatosabb magatartást prezentálnak. Fontosnak tartják a csomagoláson lévő információkat, melyeket elolvasnak. Az egyértelmű termékinformációk hozzájárulnak az átláthatóság megteremtéséhez.