Fogyasztói trend - Kézműves

A fogyasztók jelenleg a kézműveseket tartják a legmegbízhatóbb vásárlási helynek, a higiénia és az élelmiszerbiztonság tekintetében

Az otthoni sütés 2020-ban egyre inkább elterjedt – a kovász lett a 3. legnépszerűbb téma a közösségi médiában, és a fogyasztók kibővítették ismereteiket a sütésről. Szeretnének bővebben tájékozódni a termékek mögött álló történetekről, és jobban meg szeretnék érteni, hogy mennyi idő, energia és szakértelem áll a termékek mögött. A Puratosnál azáltal, hogy a legtöbbet hozzuk ki örökségünkből és tiszteletben tartjuk annak három sarokkövét – ezek az egészség, az íz és az állag – Önnek is segítünk, hogy jobb kenyereket süthessen.

Fedezze fel a trendhez kapcsolódó termékeinket

O-tentic Durum CL

O-tentic Durum CL

Egyedülálló élő durumbúza kovász alapú sütőipari összetevő, amely kreatív szabadságot biztosít autentikus ízű és állagú kenyerek készítéséhez. Tipikus mediterrán ízvilág jellemzi, és ideális valódi kézműves kenyerek készítéséhez. Könnyű és azonnali felhasználást biztosít.

O-tentic Origin

O-tentic Origin

Kovász alapú élő, por állagú, búza- és rozskovász alapú sütőipari összetevő hosszúérésű kovásszal készült termékekhez. Jellemzője a jellegzetes fermentációs ízprofil, és ideális autentikus kézműves kenyerek készítéséhez. A kovászolási időt jelentősen csökkenti. Használatakor nincs szükség élesztő és más segédanyag igénybe vételére. Különleges sajátossága még, hogy növeli a vízfelvételt és állandó savfokot biztosíthat.

Inspirálódjon ízletes receptjeink egyikéből

Kurkumás kenyér

Kurkumás kenyér

Pikánsabb ízvilág által alkotott kézműves vekni

Rusztikus cipó

Rusztikus cipó

Kézműves szív ihlette kovász alapú cipó

Ismerje meg a többi trendet is

Etikus életmód

Etikus életmód

Az ételek, az életmód és az etikusság szorosan kapcsolódik egymáshoz. A fogyasztók egyre inkább tudatosan szeretnének élelmiszert választani, figyelembe véve személyes értékeiket, a bolygó és a emberek érdekeit.

Transzparencia

Transzparencia

A fogyasztók napjainkban egyre tudatosabb magatartást prezentálnak. Fontosnak tartják a csomagoláson lévő információkat, melyeket elolvasnak. Az egyértelmű termékinformációk hozzájárulnak az átláthatóság megteremtéséhez.

Maximálisan személyre szabott

Maximálisan személyre szabott

Az élelmiszerek egyre inkább személyre szabottabbá válnak. A fogyasztók ma már úgy tekintenek a táplálkozásra, mint egy önkifejezési forma. Szívesen fogyasztanak a saját igényeikre szabott kenyeret, cukrászsüteményt és csokoládét.