Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 5 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
24°C
Érési idő:
2 x 15 perc
Feladás:
50 g
Feldolgozás
Feldolgozás:
Gömbölyítés
Kelesztés:
30 perc 30°C-on való kelesztés után a közepébe egy kolbász szeletet nyomunk és egy szelet sajtot teszünk a tetejére, majd tovább kelesztjük még 15 percen át
Sütés
Sütési hőmérséklet:
230°C gőzös légtérben
Sütési idő:
12 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.