Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 5 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
24°C
Érési idő:
2 x 15 perc
Feladás:
70g
Feldolgozás
Feldolgozás:
Henger alakot formázunk, belecsomagoljuk a snack kolbász rudacskát, lisztbe forgatjuk és kelesztjük.
Kelesztés:
40 perc, 30°C-on
Sütés
Sütési hőmérséklet:
230°C gőzös légtérben
Sütési idő:
12 perc
Tudjon meg többet!
Kapcsolódó receptek
Válasszon kiszerelést
Hozzáadva a kosárhoz
Termék hozzáadva a kosárhoz
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.