Lépjen be az online rendelések világába a Bakeronline-nal

 

A pékségek és cukrászatok digitalizációja elkezdődött

A fogyasztók napjainkban egyre inkább előnyben részesítik az online rendelési és fizetési lehetőségeket. Egy webáruház elindítása önmagában is nagy kihívást jelent, mivel rengeteg időt és technikai erőforrást igényel. A Puratos hisz abban, hogy ennek nem kell feltétlenül így lennie. Ezért szeretnénk támogatni a pékségeket és cukrászatokat abban, hogy a vásárlóikat online is ki tudják szolgálni igazodva ezzel a fogyaszói igényekhez. 

Bakeronline, a saját boltja, egyetlen kattintással

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segíthessünk Önnek a nehéz időkben. Éppen ezért a Puratos bemutatja a Bakeronline-t, ami egy olyan felület, ahol a pékségek és a cukrászdák egy személyre szabott webshopot alakíthatnak ki maguknak. 

A vásárlók egyszerűen leadhatják a megrendelésüket és megtekinthetik a termékkínálatot. Az egyes termékekhez áttekinthető leírás és allergén információk is kapcsolódnak. A rendelés leadásakor a vásárló online fizethet és kiválaszthatja az átvétel időpontját. 

A webshopját a vásárlói közvetlenül a weboldaláról érhetik el vagy akár mobiltelefonról is leadhatják a rendeléseiket a Bakeronline applikációban.

Amellett, hogy vásárlóit non-stop kiszolgálhatja, az online rendelésfelvétellel hatékonyabbá teheti a beérkezett igények feldolgozását és azok mind teljesebb kielégítését. 

A rendelési szám megadásával a vásárlók egy adott időpontban felvehetik  a csomagjukat vagy házhozszállítást kérhetnek, a fizetés pedig elektronikusan történik. A vásárlóinak nem kell többé sorban állniuk, ezzel pedig időt spórolnak meg. 

Elindítjuk a webshopját

A digitális szakemberünk segítségével létrehozhatja a webshopját. 

Az ajánlat a következőket tartalmazza:

  • Személyre szabott webshop
  • Biztonságos online fizetési lehetőség
  • Személyre szabott üzlethelyi kommunikációs csomag a vásárlói tájékoztatására
  • Professzionális fotósorozat a webshopban elérhető termékeiről
  • Összeköttetés a közösségi médiával
  • Folyamatos tréning és támogatás

A webshop így néz ki.

Nemzetközi jelenlétünknek köszönhetően már több, mint 1 500 pékség és cukrászat digitalizációjában segítettünk világszerte, így Ön is nyugodtan ránk bízhatja az online boltjának létrehozását és üzemeltetését.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk elindítani a webshopját.

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben szeretné megnyitni az online webshopját, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@puratos.hu e-mail címen. 

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy támogassuk ügyfeleinket ebben a kihívásokkal teli időszakban. Infrastruktúránkat folyamatosan tovább bővítjük, hogy ki tudjuk elégíteni a Bakeronline iránt fellépő növekvő igényeket, garantálva ezzel a szolgáltatás megbízhatóságát.

Elkészült az online webáruháza? Kezdje el hirdetni, hogy még több vásárlót szerezhessen!

A webáruház elindítása még csak a kezdet. Az erre fordított erőfeszítés mind hiábavaló, ha senki nem tud a webshopjáról. Mi felkészítjük erre is, egy online gyorstalpalóban vehet részt és megtudhatja, hogyan népszerűsítheti hatékonyan az online boltját.

Videó lejátszása

További információk a Bakeronline weboldalán: https://baker-online.hu