Fogyasztói trend - Frissesség

A fogyasztók minőségérzékelését a frissesség határozza meg, ezért érdemes a frissesség élményének átadására törekedni.

A frissesség kulcsfontosságú feltétel a választásnál és minőségindikátor. Az aroma, a megjelenés és a szín mellett az a legfontosabb, hogy mennyi idő telt el a termék készítésének pillanatától. A fogyasztókat meg kell nyugtatni a higiénia tekintetében, különösen most, a világjárvány után. Sunset Glaze üzemkész felületi fényünkkel késztermékei mindig a legjobb formájukat hozhatják. Felületi ragyogásának köszönhetően a sütés után fényesebb a felülete, mint a tojáspermettel kezelt termék esetén.

Fedezze fel a trendhez kapcsolódó termékeinket

Soft'R Alpaga CL

Soft'R Alpaga CL

A természet által inspirált, enzimalapú adalékanyag. Nemcsak a lágyságot javítja, és finomabb morzsaszerkezetet biztosít, hanem az eltarthatósági idő során is tovább biztosítja a puhaságot. Tisztább és megfizethetőbb alternatívát jelent más adalékanyagok, például a monogliceridek helyett.

Easy Kelt

Easy Kelt

Az Easy termékcsalád egyedi sütőipari keveréke, amelyet a kelt termékek készítéséhez fejlesztettek. Az Easy Kelt megújult formulájának köszönhetően terméke textúrája még puhább lesz és a frissességét is hosszabban őrzi meg. Sárgás, tojásos színe igazán vonzóvá teszi a készterméket, enyhén vaníliás ízvilága pedig felejthetetlen ízélményt nyújt mindenki számára.

Inspirálódjon ízletes receptjeink egyikéből

Ókovász teljes-magvas

Ókovász teljes-magvas

Lágyabb textúrájú kenyér a valódi kovász aromájával.

Rozscika

Rozscika

Egy igazán friss, rozskovász alapú cipó a nap bármely szakában.

Ismerje meg a többi trendet is

Kényelem mindenek felett

Kényelem mindenek felett

A fogyasztók az egyre elfoglaltabb életük mellett a legnagyobb kényelmet igénylik. Ma a fogyasztók egyszerű, online rendelési és szállítási megoldásokat várnak el.

Kézműves

Kézműves

A fogyasztók a szakértelmet keresik, és hajlandóak többet fizetni a kézműves termékekért. Jelenleg a kézműveseket tartják a legmegbízhatóbb vásárlási helynek a higiénia és az élelmiszerbiztonság tekintetében.

Etikus életmód

Etikus életmód

Az ételek, az életmód és az etikusság szorosan kapcsolódik egymáshoz. A fogyasztók egyre inkább tudatosan szeretnének élelmiszert választani, figyelembe véve személyes értékeiket, a bolygó és a emberek érdekeit.