Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
26°C
Érési idő:
60 perc
Feladás:
500 g
Pihentetés:
20 perc
Feldolgozás
Feldolgozás:
Gömbölyítés
Kelesztés:
50 perc, 30°C-on
Sütés
Sütési hőmérséklet:
230°C gőzös légtérben
Sütési idő:
30 perc
Tudjon meg többet!
Kapcsolódó receptek
Válasszon kiszerelést
Hozzáadva a kosárhoz
Termék hozzáadva a kosárhoz
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.