Elkötelezettségeink egy jobb élet felé

Bármilyen nagyratörőek is legyenek a bolygóval kapcsolatos jövőbeli céljaink és reményeink, a Puratos számára mindenkor az ember lesz az első. Egyensúlyt teremtünk az innováció és a hagyományok között, ezáltal biztosítjuk a legkiválóbb minőséget, amely soha nem mehet az értékeink rovására, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikereinket megosszunk mindazokkal, akik ezen az úton velünk tartanak. 

Összhangban működünk mindazon közösségekkel, amelyeknek része vagyunk: célunk, hogy világszerte a termelők számára biztonságos és megbízható jövedelmet biztosítsunk, és befektetésként tekintünk Sütőipari Iskoláinkra, melyek változást hozó, oktatási lehetőségeket biztosítanak. Elkötelezettek vagyunk munkavállalóink iránt és olyan munkakörülményeket biztosítunk számukra, amelyekkel támogatjuk a személye fejlődésüket és mindenki egyenlő érvényesülését.

Hosszú távú célkitűzéseink:

Közösségek:

  • A Csokoládébónusz éves összege 2025-re érje el a 4 millió eurót;
  • Évente egy Sütőipari Iskola megnyitása;
  • A Bakery Schools Programban részt vevő tanulók száma 2030-ra érje el az 1000 főt;
  • Integratív munkahelyként továbbra is támogatjuk a sokszínűséget és az esélyegyenlőséget mindenki számára.

Örökség:

  • Az 5 őshonos mexikói kakaófaj és a gyümölcsfajok biológiai sokféleségének megőrzése
  • 10 000 kovászminta rögzítése digitális könyvtárunkban a biológiai sokféleség jobb megismerése érdekében.

További információk éves fenntarthatósági jelentésünkben találhatók.

Örökség

Örökség

A sütés és a csokoládékészítés az emberiség legrégebbi és egyben legértékesebb készségei közé tartozik. Ezt az örökséget büszkén őrizzük és ápoljuk továbbra is.

Emberek

Emberek

Ígéreteinket nem válthatnánk be tehetséges szakemberekből álló csapatunk nélkül. Valójában a Puratos munkavállalói azok, akik azzá tesznek minket, akik vagyunk, és akik életre keltik értékeinket.

Közösségek

Közösségek

Összhangban működünk mindazon közösséggel, amelynek része vagyunk: célunk, hogy világszerte a termelők számára biztonságos és megbízható jövedelmet biztosítsunk, és befektetésként tekintünk Sütőipari Iskoláinkra, melyek változást hozó, oktatási lehetőségeket nyújtanak.

AZ ÖN ÉS A JÖVŐ GENERÁCIÓK IRÁNT VÁLLALT ELKÖTELEZETTSÉGEINK

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a társadalomra, és ezt az óriási felelősséget egyáltalán nem vesszük félvállról. Az Ön és a következő nemzedékek felé vállalt kötelezettségünk része, hogy rendíthetetlen holisztikus működési modellünk fenntartható, tiszteleten alapuló és kiegyensúlyozott legyen.

Bővebben

Jobb bolygó

A Puratosnál tisztában vagyunk bolygónk megóvásának fontosságával. Amit csak lehet csökkentünk, újrahasználunk és újrahasznosítunk, és elköteleződtünk azerdeink és a biológiai sokféleség védelme mellett. Emellett törekszünk arra, hogy minden általunk felhasznált alapanyagot felelősségteljes módon szerezzünk be, ezáltal csökkentve a Földre gyakorolt hatásunkat.

Bővebben