AZ ÖN ÉS A JÖVŐ GENERÁCIÓK IRÁNT VÁLLALT ELKÖTELEZETTSÉGEINK

AZ ÖN ÉS A JÖVŐ GENERÁCIÓK IRÁNT VÁLLALT ELKÖTELEZETTSÉGEINK

A Puratos, mint családi vállalkozás, mindig is magát az embert tartotta a legfontosabbnak. Immár több mint száz éve fáradozunk csapatunk és ügyfeleink elégedettségének és jóllétének biztosításán! Az Önök iránti kötelezettségvállalásunk azonban még ezen is túlmutat. Az utánunk következő nemzedékek jövőjét is óvni akarjuk. Ezért döntöttek úgy a tulajdonosaink, hogy erős pénzügyi teljesítménye és a társadalomhoz való, meghatározó jelentőségű hozzájárulásai mellett a vállalkozás továbbra is maradjon családi tulajdonban.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a társadalomra, és ezt az óriási felelősséget egyáltalán nem vesszük félvállról. Az Ön és a következő nemzedékek felé vállalt kötelezettségünk része, hogy rendíthetetlen holisztikus működési modellünk fenntartható, tiszteleten alapuló és kiegyensúlyozott legyen. Ennek érdekében valósítjuk meg a karbonsemlegesség elérésére, a víz felelős használatára és a hulladékkibocsátás csökkentésére irányuló terveinket.

Megőrizzük és alkalmazzuk a kenyér, sütemények és csokoládé gyártásának hagyományos eljárásait, nyersanyagainkat pedig felelősségteljes módon szerezzük be. Összhangban működünk mindazon közösségekkel, amelyeknek része vagyunk: célunk a gazdák számára biztonságos és megbízható jövedelem biztosítása a világ minden részén és Sütőipari Iskoláinkban alapvető változásokat hozó oktatási lehetőségek biztosítása érdekében valósítunk meg fejlesztéseket. Minden cselekedetünk középpontjában az emberek állak. Elkötelezettek vagyunk a munkavállalóink iránt, valamint arra törekszünk, hogy odafigyelő, a sokféleséget üdvözlő és felkaroló, az egyéni fejlődést támogató munkakörnyezetet alakítsunk ki.

Stratégiánk a következő három célra irányul: jobb egészség, egy jobb bolygó és jobb élet. Emellett a Mission to Mars (Küldetés a Marsra) című projektünk a jövőképünket és a földi élet minőségének javítására irányuló hosszú távú kutatás iránti elkötelezettségünket tükrözi.

Jobb egészség

Jobb egészség

A jó egészség a teljes élet előfeltétele , az álmok és a jóllét motorja. Az egészség teszi lehetővé az emberek számára a minőségi időtöltést, a szeretet és szerelem élvezetét, a szenvedélyek megélését és a boldogság meglelését. A tápláló ételek és az egészséges étrend a jó egészség alapja. Élelmiszeripari vállalatként készen állunk mindebben szerepet vállalni .

Jobb Bolygó

Jobb Bolygó

A Puratosnál tisztában vagyunk bolygónk megóvásának fontosságával. Amit csak lehet csökkentünk, újrahasználunk és újrahasznosítunk,  és elkötelezetten védjük erdeinket és a biológiai sokféleséget. Emellett igyekszünk minden általunk felhasznált hozzávalót felelős módon beszerezni, ezáltal minimalizálni a Földre gyakorolt hatásunkat .

Jobb élet

Jobb élet

Bármilyen nagyratörő jövőbeni célok megvalósítására is törekszünk, és bármilyen reményeket is táplálunk a bolygó jövője iránt, a Puratos számára mindenkor az ember az első  Egyensúlyban tartjuk az innovációt a tradícióval, ezáltal biztosítjuk a legkiválóbb minőséget, amely soha nem mehet az értékeink rovására, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikereinket megosszunk mindazokkal, akik ezen az úton velünk tartanak .

Misszió a Marsra

Misszió a Marsra

A Mars bolygón uralkodó – inspirációnk meglehetősen szokatlan forrásául szolgáló – szélsőségesen barátságtalan körülmények alapul vételével igyekszünk tovább erősíteni innovatív gondolkodásunkat és segíteni ügyfeleinket vállalkozásaik még fenntarthatóbb módon történő fejlesztésében  a kenyér, sütemények és csokoládé teljes előállítási láncára irányuló átfogó, pozitív hatások kifejtése révén.