EGY JOBB BOLYGÓ IRÁNTI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSAINK

A Puratosnál tisztában vagyunk bolygónk megóvásának fontosságával. Amit csak lehet csökkentünk, újrahasználunk és újrahasznosítunk, és elkötelezetten védjük erdeinket és a biológiai sokféleséget. Emellett igyekszünk az általunk felhasznált hozzávalókat felelős módon beszerezni, ezáltal minimalizálni a Földre gyakorolt hatásunkat . Manapság azonban mindez már nem elég. Ennek megfelelően egy sor világosan meghatározott fenntarthatósági célkitűzés elérésére vállalkoztunk, így tevékenységeinket 2025-re karbonsemlegessé tesszük, 2030-ra megvalósítjuk a vízegyensúlyt és 2030-ra világszerte a nulla hulladéklerakást is elérjük .

Tisztában vagyunk azzal is, hogy egy cél terv nélkül álom csupán, ezért a tervezett mérföldköveket az alábbiakban leírtak szerint kívánjuk elérni. További információk éves fenntarthatósági jelentésünkben találhatók.  

Felelősségteljes beszerzés

Felelősségteljes beszerzés

Sütőipari, cukrászati és csokoládé termékeink előállításához szükséges kiváló minőségű hozzávalók előállításához a Puratos a világ minden részéről szerez be különféle nyersanyagokat. 100%-ban elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes beszerzés iránt , és biztosítjuk, hogy a beszállítási láncunkban érintettekkel együttműködjünk és nyílt párbeszédet folytassunk.

Környezetvédelem

Környezetvédelem

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a társadalomra. Ennek érdekében olyan tervek megvalósításán dolgozunk, melyek elősegítik a CO2 kibocsátás, a vízfelhasználás és a hulladékmennyiség csökkentését .

AZ ÖN ÉS A JÖVŐ GENERÁCIÓK IRÁNT VÁLLALT ELKÖTELEZETTSÉGEINK

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a társadalomra, és ezt az óriási felelősséget egyáltalán nem vesszük félvállról. Az Ön és a következő nemzedékek felé vállalt kötelezettségünk része, hogy rendíthetetlen holisztikus működési modellünk fenntartható, tiszteleten alapuló és kiegyensúlyozott legyen.

Bővebben

Jobb Élet

A Puratos mindig az embereket helyezi előtérbe. Egyensúlyt teremtünk az innováció és a hagyományok között, hogy biztosítsuk a kiváló minőséget, amely soha nem veszélyezteti értékeinket, és mindent megteszünk azért, hogy sikerünket megosszuk azokkal, akik velünk tartanak az úton.

Bővebben