Ígéreteinket nem válthatnánk be tehetséges szakemberekből álló csapatunk nélkül. Valójában a Puratos munkavállalói azok, akik azzá teesznek minket, akik vagyunk, és akik életre keltik értékeinket. Bennük rejlik a Puratos varázs. A minőség, az etika, a jövőkép, a bátorság, a szenvedély és a csapatszellem láthatatlan ereje, amely az elmúlt 100 év során sikerünket vezérelte. A mód, miként együttműködünk kollégáinkkal, külső üzleti partnereinkkel és az érdekelt felekkel; ez az, ami biztosítja azt, hogy a vállalkozás továbbra is felelősségteljes módon haladjon előre.

TANULÁS ÉS FEJLŐDÉS

Éppen úgy, ahogy az innováció a folyamatos üzleti növekedés kulcsfontosságú tényezője,  a folyamatos tanulás a dolgozóink fenntartható sikerességének elengedhetetlen előfeltétele. Ezért hoztuk létre 2006-ban a Puratos Egyetemet. Az Egyetem Ázsiában, Latin-Amerikában és Európában működtet kampuszokat, ahol a legmagasabb szintű képzést biztosítja a vállalat termékei, technológiái, megoldásai, funkcionális kapacitásai és vezetői készségei terén.

Egy új cégen belüli tanulási programot fejlesztettünk ki a világ minden részén tevékenykedő technológusaink és alkalmazásban lévő szakembereink számára, amelynek célja az, hogy mindegyikük világszínvonalú szakértelemmel bírjon a késztermékekre vonatkozóan és egy olyan, a tudást kölcsönösen megosztó közösséget ápoljon, ahol a mesterek mestereket képeznek. A program keretein belül többféle kurzust kínálunk a sütőipari, cukrász és csokoládékészítő szakmákban.

Egészség és Biztonság

A Puratos számára mindennél fontosabb a munkavállalói biztonsága és elégedettsége, ezért folyamatosan fejlesztjük munkahelyi egészségvédelmi, biztonsági és jóléti politikánkat. A Puratosnál már egyetlen baleset is eggyel több a kelleténél. Ezért világszerte minden üzemünkben igyekszünk olyan környezetet biztosítani, ahol nem következhet be személyi sérülés. Figyelemmel kísérjük és rendszeresen frissítjük a munkavállalóink és családjaik részére biztosított juttatásokat a dolgozók megtartása és a pozitív hangulatú munkakörnyezet fenntartása érdekében. Minden munkavállalónk számára rendszeres egészségügyi vizsgálatokat biztosítunk, és mind számukra, mind családtagjaik számára egészségbiztosítási fedezetről gondoskodunk, hogy ezáltal is hozzájáruljunk esetleges egészségügyi kiadásaikhoz.

A KARRIERJÉHEZ SZÜKSÉGES MEGFELELŐ RECEPTET KERESI?

Tekintse át a Puratos álláskínálatát!

Jobb Élet

A Puratos mindig az embereket helyezi előtérbe. Egyensúlyt teremtünk az innováció és a hagyományok között, hogy biztosítsuk a kiváló minőséget, amely soha nem veszélyezteti értékeinket, és mindent megteszünk azért, hogy sikerünket megosszuk azokkal, akik velünk tartanak az úton.

Bővebben

Örökség

A sütés és a csokoládékészítés az emberiség legrégebbi és legértékesebb készségei közé tartozik. Büszkék vagyunk arra, hogy megőrizzük ezt az örökséget.

Bővebben