Dagasszunk tésztát az összetevőkből 4 perc lassú, majd 4 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
25°C
Érési idő:
20 perc
Feladás
500 g
Feldolgozás
Feldolgozás
Lisztben gömbölyítsük fel
Kelesztés
30 perc, 30°C-on
Sütés
Kemence hőfok
230°C gőzös légtérben
Sütési idő
30 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.