Egy multidiszciplináris csapatnak köszönhetően a Puratos sokféle eszközt és szolgáltatást kínál a pékeknek, cukrászoknak és édesipari szakembereknek, hogy új termékeket, vagy már meglévő megoldásokat fejlesszenek, amik megfelelnek az új fogyasztói trendeknek!

Tápérték támogatás

Tápérték támogatás

Egy sokrétű szakértőcsapat segít az egészségesebb termékek megalkotásában. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megvitassunk olyan témákat, mint például a engedélyezés, a termék-kommunikáció és a jogi megfeleltetés.

Érzékszevi vizsgálat szolgáltatás

Érzékszevi vizsgálat szolgáltatás

Segítünk Önnek feltérképezni azt, hogy a fogyasztóknak mennyire ízlenek az Ön termékei. Megosztjuk ezzel kapcsolatos felmérési módszereinket és képzéseinken is részt vehet

Taste Tomorrow

Taste Tomorrow

Egy sokrétű felmérés, amely mélyreható betekintést nyújt a fogyasztói magatartásformákhoz, attitűdökhöz, döntésekhez és tendenciákhoz. Célja, hogy fogyasztóink segítsék üzleti tevékenységüket.

Fókuszban a

Egészség & jó közérzet

Előremutató tevékenységet szeretnénk kifejteni az ügyben, hogy minél gazdagabb tápértékű termékpaletta jelenjen meg a piacon. Ezért integráljuk a természetes tápanyagokat minden készítményünkbe

Tudjon meg többet!