Érzékszervi vizsgálatok

Szakértői kiértékelés

Míg a fogyasztók mindig örömmel kóstolják meg a mintasüteményeinket, előfordulhat, hogy nem mindig tudják megfogalmazni benyomásaikat a termékekkel kapcsolatban.  Ráadásul, ha figyelembe vesszük a széles  kínálatot, azzal is számolnunk kell, hogy vajon mennyire befolyásolják véleményüket különféle tényezők; például a földrajzi és társadalmi hovatartozás, a termékinformációk; úgymint a  címke, a csomagolás vagy a márkanév, esetleg korábbi tapasztalatok... A fogyasztók ízlésének feltérképezése nehéz feladat,  ugyanakkor a fogyasztói preferenciák megértése elengedhetetlen ahhoz, hogy vásárlóink elégedettek legyenek.  Ezért hoztuk létre saját érzékszervi elemző (kóstoló) laboratóriumunkat a Csoport Kutatási és Szolgáltató központjában.

Termékfejlesztési tájékoztató

A Puratos Kóstoló Laboratóriumában finoman beállított műszerek és magasan kvalifikált kiértékelő munkatársak elemzik a biológiai és pszichológiai profilú válaszokat a termékek íze, megjelenése és textúrája tekintetében.  A kapott válaszokat egyrészt elemezzük, továbbá meg is osztjuk ügyfeleinkkel, hogy segítsük őket abban, hogy késztermékeik megfeleljenek a fogyasztók igényeinek és elvárásainak?

Mint a megoldások innovátor partnerei örömmel osztjuk meg kutatásaink eredményeit és szívesen alkalmazunk egyéb érzékszervi elemzéseket, továbbá belső képzéseket szervezünk partnereink részére is.  

Amennyiben érdekli, hogyan segítheti hatékonyságát a Puratos érzékszervi elemzés módszere, vegye fel velünk a kapcsolatot!