Az egészséges bélflóra a kulcs a jó közérzethez! A fogyasztók egyre tudatosabban foglalkoznak a bélflórájuk egészségével, és egyre nagyobb igényt támasztanak a természetes, megfizethető és egyben ízletes élelmiszerek iránt.
Az egészségünkre hatással van mindaz, amit elfogyasztunk. A kenyér fogyasztása a mindennapjaink része, mely a bélbarát étrendbe is jól beilleszthető. A kenyér hosszú időre visszanyúló örökségének köszönhetően számos olyan recept maradt fenn, mellyel igazán tápláló összetevőkből álló kenyereket készíthetünk. A rostban gazdag kenyér táplálja az emberi bélrendszerben található jó baktériumokat, elősegítve ezzel azok fejlődését.
A kenyér nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, ugyanakkor a bélflóra egészségét támogató kenyerek készítése egyszerre művészet és tudomány is. A sütőiparban szerzett évszázados tapasztalatunkra építve folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan innovatív megoldásokat fejleszthessünk ki, melyekkel egyszerre készíthet ellenálhatatlanul finom és egészséges kenyereket.
A bélflóra egészségéért!