Az egészséges bélflóra a kulcs a jó közérzethez! A fogyasztók egyre tudatosabban foglalkoznak a bélflórájuk egészségével, és egyre nagyobb igényt támasztanak a természetes, megfizethető és egyben ízletes élelmiszerek iránt.

Ön tudta, hogy az emberi bélben több mint 100 billió mikroorganizmus található?

És hogy ezek között vannak „jó” és „rossz” baktériumok is?

Olvasson tovább!

Az egészségünkre hatással van mindaz, amit elfogyasztunk. A kenyér fogyasztása a mindennapjaink része, mely a bélbarát étrendbe is jól beilleszthető. A kenyér hosszú időre visszanyúló örökségének köszönhetően számos olyan recept maradt fenn, mellyel igazán tápláló összetevőkből álló kenyereket készíthetünk. A rostban gazdag kenyér táplálja az emberi bélrendszerben található jó baktériumokat, elősegítve ezzel azok fejlődését.

A kenyér nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, ugyanakkor a bélflóra egészségét támogató kenyerek készítése egyszerre művészet és tudomány is. A sütőiparban szerzett évszázados tapasztalatunkra építve folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan innovatív megoldásokat fejleszthessünk ki, melyekkel egyszerre készíthet ellenálhatatlanul finom és egészséges kenyereket.

A bélflóra egészségéért!

Olvasson tovább a bélflóra egészségéről