Toast kenyér

Összetevők

Technológia

Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 26°C legyen. A tésztaérés 60 perc, feladási súlya 500 g legyen. Pihentessük a tésztát 10 percig, majd gömbölyítsük, hosszformázzuk és helyezzük a formába. Kelesszük 60 percig 35°C-on. A rusztikus hatás érdekében vágjuk be a közepén. Végül süssük 240-200°C-os sütőben 28 percig.

Kapcsolódó receptek
Mediterrán toast
Teremtsen igazi mediterrán életérzést toast kenyér receptünkkel, mely O-tentic Mediterraneo kovászkészítményünkkel készült.
Mediterrán magvas toast
Teremtsen igazi mediterrán életérzést toast kenyér receptünkkel, mely nem csak ízletes, de tápláló és egészséges is az értékes Softgrain Sprouted Rye csíráztatott rozsmagvaknak köszönhetően.
Teljes kiőrlésű toast
Fenntartható és kiváló minőségű teljes kiőrlésű toast kenyér recept, mely prémium zsiradékunkkal a Mimetic 32-vel készült.