Dagasszuk a tésztát 10 percig lassú, majd 4 percig gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklete
25°C
Érési idő
30 perc
Osztás
1000 g tészta
Első kelesztés
15 percig szobahőmérsékleten
Feldolgozás
Előkészítés
Helyezzük tálcán lévő ruhára, majd egy kelesztő tálba.
Második kelesztés
Kelesszük a tésztát 40 percig, 28 °C-on, 85%-os relatív nedvességtartalom (RH) mellett.
Sütés előtti formázás
Formázzuk a tésztát cipó alakúra úgy, hogy az alját és a tetejét is középre hajtjuk. Ezután hajtsuk be az oldalait is kb. 2 mm-rel, hogy lekerekített legyen. Hajtsuk félbe, szórjuk meg búzadarával, és a tetején ejtsünk 3x1 cm-es vágásokat.
Sütés
Sütési hőfok
220 °C és 240 °C között
Sütési idő
45 perc és 1 óra között, kevés gőzzel
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.