Dagasszuk a tésztát 2 perc lassú, majd 7 perc gyors fokozaton
Tészta hőmérséklete
28-29°C
Érési idő
30 perc
Feladás
540 g
Pihentetés
10 perc
Feldolgozás
Feldolgozás
Gömbölyítés, hosszformázás, formába elhelyezés
Kelesztés
60 perc, 32°C
Sütés
Sütési hőfok
240°C-200°C
Sütési idő
28 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.