Mediterrán magvas toast

Összetevők

Technológia

Dagasszunk tésztát az összetevőkből 2 perc lassú, majd 7 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 28-29°C legyen. A tésztaérés 30 perc, feladási súlya 540 g legyen. Pihentessük a tésztát 10 percig, majd gömbölyítsük, hosszformázzuk és helyezzük a formába. Kelesszük 60 percig 32°C-on. A rusztikus hatás érdekében vágjuk be a közepén. Végül süssük 240-200°C-os sütőben 28 percig.

Kapcsolódó receptek
Toast kenyér
Egy igazán egyszerű toast kenyér recept, mely Soft'r Alpaga CL sütőszerünknek köszönhetően hosszan friss marad.
Teljes kiőrlésű toast
Fenntartható és kiváló minőségű teljes kiőrlésű toast kenyér recept, mely prémium zsiradékunkkal a Mimetic 32-vel készült.
Mediterrán toast
Teremtsen igazi mediterrán életérzést toast kenyér receptünkkel, mely O-tentic Mediterraneo kovászkészítményünkkel készült.