Az összetevőkből dagasszunk tésztát 6 perc lassú és 6 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően kb. 29°C legyen. Ezt követően a tésztát takarjuk le és hagyjuk pihenni 5 percen keresztül. Pihentetés után osszuk és gömbölyítsük 50 grammos egyenlő részekre. A fánkokat helyezzük fel az előzőleg liszttel megszórt sütőlemezre. Ezután kelesszük őket kb. 40 percig 32°C-on. Majd jól szellőző helyen további 10-20 percig bőrösítsük a fánkokat. Süssük a fánk mindkét oldalát 3-3 percig, majd fordítsuk vissza az első oldalra és süssük további 1 percig 175°C-on.
A sütést követően hagyjuk azokat kihűlni. Vágjuk félbe a fánkot, a közepére húzzunk egy csíkot a Topfil Sárgabarack 60%-os gyümölcstöltelékkel, majd a kakaóporral felvert Italmaxot tegyük nyomózsákba és töltsük be a közepét, végül helyezzük rá a tetejét.
A csomagoláson megadott paraméterek szerint temperáljuk a Belcolade csokoládét majd vonjuk be vele a termék felületét.