Belga csokoládés New York roll

Összetevők

Technológia

Tészta

Dagasszuk be a leveles tésztát és hajtogassuk bele a Mimetic 32 RSPO SG prémium zsiradékot három szimpla hajtással. Majd tegyük hűtőbe pihenni. Pihentetés után nyújtsuk ki a tésztát, tekerjük fel és körülbelül 3,5 cm méretűre daraboljuk fel. Helyezzük egy 9x4 cm-es formába és kelesszük addig, amíg eléri a forma teljes méretét. Végül lemezzel lefedve 170°C-on 20 perc alatt süssük készre.


Töltelék & Felület

A kihűlt készterméket töltsük meg a kikevert belga csokoládés töltelékkel, majd vonjuk be a Carat Coverlux Dark kakaós étbevonóval.


Related Recipes
Belga csokoládés babka
Próbálja ki a belga csokoládés babka receptünket – prémium alapanyagokkal, látványos péksütemény, ami garantáltan vonzza a vásárlókat!
Belga csokoládés croissant
Kínáljon ellenállhatatlan belga csokoládés croissant-t vásárlóinak! Prémium alapanyagokkal és gazdag ízvilággal.
Pain au chocolat
Készítse el ezt az igaz közkedvelt francia kalsszikus péksüteményt Belcolade belga csokoládé felhasználásával.
Édes leveles szívecske
Finomabb szerkezetet és hosszan tartópuhaság? Kedveskedjen fogyaszóinak ezzel az igazán édes péksüeménnyel valentin-nap alkalmából