Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 4 perc gyors fokozaton. A dagasztás vége előtt 400 g tésztát vegyünk ki és keverjük át kakaóporral.
Tészta hőmérséklet:
18°C
Hajtogatás:
3 szimpla hajtás
Pihentetés:
30 perc, +5°C hűtő
Feldolgozás:
A színes tésztával nyújtsuk ki a behajtogatott tésztát 3,2 mm vastagságúra, majd vágjuk 280 X 110 mm-es háromszög formákra. Töltsük meg a töltelékkel és végül tekerjük fel.
Kelesztés:
Kenjük le a felületét Sunset Glaze CL felületi fénnyel és kelesszük 70 percig 28°C-on
Sütés:
18 perc, 210°C enyhe gőz, majd 190°C
Sütés utáni művelet:
Még a meleg terméket kenjük meg Miroir Natúr tükörzselével
Emelje kínálatát új szintre a belga csokoládéval töltött New York roll-lal! Inspirálódjon receptünkből és vonzza be új vásárlóit ezzel a különlegességgel.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.