Dagasszunk tésztát az összetevőkből 10 perc gyors, majd 3 perc lassú fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
18°C
Pihentetés:
1 óra (-18°)
Hajtogatás:
2 dupla hajtás
Feladás:
65 g
Pihentetés:
30 perc
Feldolgozás:
Nyújtsuk ki a tésztát 49 cm széles és 76 cm hosszú téglalap alakúra, majd vágjunk belőle 16 cm hosszú és 7,5 cm széles darabokat. Kenjük meg a bekevert csokoládés töltelékkel, majd tekerjük fel. Helyezzük közvetlenül a Spraylix-szel kikent sütőlapra.
Kelesztés:
2 óra, 31°c
Sütés előtti művelet:
Kenjük le a Pain au chocolat felületét Sunset Glaze CLtojásmentes felületi fénnyel.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.