Dagasszunk tésztát az összetevőkből 2 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
30°C
Érési idő:
10 perc
Feldolgozás:
Nyújtsuk ki a tésztát és kenjük el rajta a kikevert tölteléket egyenletesen, majd tekerjük fel. Az így kapott sodrott tésztát vágjuk fel hosszában és fonjuk össze.
Kelesztés:
Kenjük le a felületét Sunset Glaze CL felületi fénnyel és kelesszük sütőformában 40 percig 33°C-on
Emelje kínálatát új szintre a belga csokoládéval töltött New York roll-lal! Inspirálódjon receptünkből és vonzza be új vásárlóit ezzel a különlegességgel.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.