Szervezetünk

Vállalatunk

Cégcsoportunk története több mint 100 éves múltra tekint vissza. Belgiumban, egy garázsban indított családi vállalkozásból nőttük ki magunkat mára egy nemzetközi cégcsoporttá. A Puratos jelenleg a sütő-, cukrász- és csokoládéipar globális piacvezetője. 

Tevékenységünk központjában mindig is az emberek álltak, legyen szó akár egy kézműves vállalkozásról, ipari nagyvállalatról, kiskereskedőről vagy bármely méretű vendéglátó egységről, mi mindig készen állunk arra, hogy közösen tegyük meg a következő lépéseket egy jobb világ felé vezető úton.

Tudjon meg többet arról, hogyan támogatjuk ügyfeleinket az úton sikereik elérésében. Velük együttműködve olyan innovatív megoldások kifejlesztésére törekszünk, melyek pozitív hatással vannak az emberek egészségére & jó közérzetére szerte a világon.

Itt többet is megtudhat vállalatunk történetéről.

A Puratos napjainkban

Cégünk rövid bemutatása számokban.

·       9318 munkavállaló világszerte

·       1072 termékfejlesztő és technológus

·       Az árbevétel 2,44%-át fordítjuk kutatásra és fejlesztésre

·       81 országban vannak leányvállalataink

·       52 országban 65 termelőüzemet működtetünk

·       Termékeink több, mint 100 országban elérhetőek

·       93 innovációs központunk van világszerte

Ha további információra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Örömünkre szolgál, hogy támogathatjuk Önt üzleti sikerei elérésében.

Chefs' Corner Technical Advisor Ymke Buelens Cyril Herve HervÈ TA customers

Tevékenységünk

Fontos számunkra a ügyfeleinkkel, munkavállalóinkkal és üzleti partnereinkkel kialakított jó kapcsolat megőrzése. A Puratos tevékenységének középpontjában a bizalom áll. Ez egyben a legfőbb vállalati értékünk is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az egész világon megbízható partnerek lehessünk ügyfeleink innovációs projektjeiben.

Fedezze fel

Történetünk

A szerény kezdetektől, egészen a globális sikerek eléréséig tartson velünk az utunkon és ismerje meg történetünket és örökségünket

Fedezze fel