Málnás rocher

Összetevők

Technológia

Linzer
Gyúrjuk össze az alapanyagokat és süssünk 146x34 mmes lapokat belőle.

Töltelék

Az Ambiante Topping habalapot és a Topfil Málna gyümölcstölteléket keverjük össze addig, ameddig krémes állagot nem kapunk. Ha túl kemény krémet kapunk, vízzel lazíthatjuk.


Összeállítás

Hosszúkás szilikon formába 3/4-ig nyomjuk bele a gyümölcsös krémet. A Topfil Málnával húzzunk vékony málna csíkot a krémbe, ezután nyomjuk tele a gyümölcsös krémmel, és zárjuk le a linzer lappal, végül tegyük fagyasztóba. A csokoládét temperáljuk a paraméterek szerint és keverjük hozzá a liofilizált málnadarabokat. Végül a kihűtött terméket húzzuk át a temperált, Belcolade tejcsokoládéval.


Tekintse meg

Related Recipes