A piskóta összetevőit közepes sebességen keverjük össze 3 percig. A kapott masszát kenjünk ki vékony lapoknak egy 25x40 cm-es tepsibe és süssük készre 160°C-on 15 perc alatt.
Krém
A Deli Quark RSPO SG krémtúró alapot verjük fel az Italmax folyékony cukrász habalappal együtt, majd vékonyan kenjük a 3 lap közé.
Felület
Melegítsük fel a Miroir Glassage Neutre zselét 38°C-ra, majd vigyük fel a termék felületére.
Receptünket az alábbi linkre kattintva letöltheti nyomtatásra alkalmas változatban.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.