A linzer összetevőit gyúrjuk össze és helyezzük kerek tart formákba, majd 200°C-on, 7 percig süssük készre.
Töltelék
Az Italmax habalapot vízzel elkeverve főzzük fel, majd keverjük el a Belcolade fehércsokoládéval. Tegyük hűtőbe 12-24 óra hosszát. Az egynemű masszát közepes fokozat mellett verjük kész habbá.
Összeállítás
Végül az elkészült krémmel töltsük meg a készre sült tart formákat.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.