Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 4 perc gyors fokozaton. A dagasztás vége előtt 400 g tésztát vegyünk ki és keverjük át piros ételszínezékkel.
Tészta hőmérséklet:
18°C
Hajtogatás:
3 szimpla hajtás
Pihentetés:
30 perc +5°C hűtő
Feldolgozás
Feldolgozás:
A színes tésztával nyújtsuk ki a behajtogatott tésztát 2,7 mm vastagságúra, majd vágjuk 220 X 110 mm-es háromszög formákra. Végül tekerjük fel.
Kelesztés:
70 perc, 28°C-on
Sütés előtti művelet
Felület:
Sütés előtt kezeljük Sunset Glaze CL felületi fénnyel
Sütés
Sütési hőmérséklet:
210°C enyhe gőz, majd 190°C
Sütési idő:
18 perc
Sütés utáni művelet
Szirup:
50 g víz és 50 g cukorból főzzünk szirupot és kezeljük a még meleg termékeket
Receptünket az alábbi linkre kattintva letöltheti nyomtatásra alkalmas változatban.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.