A tészta összetevőiből készítsük el az ekler fánkot. A vizet, az Argenta General margarint, a sót és a cukrot forraljuk fel, majd adjuk hozzá a liszttel elkevert kakaóport és reszteljük. Ezután adagoljuk hozzá a tojásokat, míg egynemű tésztát nem kapunk. Nyomjunk ekler fánk formákat egy sütőpapíros lemezre nyomózsák segítségével. Süssük gőz nélküli 170°C-os sütőben kb. 40-45 percig.
A Whippak habalapot és a Belcolade fehércsokoládét forraljuk össze, majd tegyük egy éjszakára a hűtőbe. A lehűlt csokoládés habot verjük fel. A kisült piskóta alját szúrjuk ki három ponton és töltsük be a kész krémmel. A krém közepébe nyomjunk Topfil Málna 60%-os gyümölcstölteléket.
Forraljuk fel a Harmony Classic Natúrt a vízzel, majd keverjük össze a Miroir Natúrral és az ételfestékkel, majd vonjuk be vele a kihűlt terméket.