Dagasszunk tésztát 2 perc lassú, majd 4 perc gyors fordulattal 20°C hőmérsékleten az összetevők felhasználásával.
A dagasztást követően hajtogassuk a tésztát 3 szimpla hajtással. A hajtogatást követően 10 percig pihentessük a tésztát, majd nyújtsuk ki és daraboljuk fel kb 10x10 cm-es részekre.
A feldarabolt tésztalapokat töltsük meg túrókrémmel és csomagoljuk össze őket a sarkaik középre hajtásával.
Helyezzük kelesztőbe és kelesszük 45 perc hosszan. Az 210°C-ra előmelegített, gőzzel telített sütőben kb 17 perc alatt süssük ki a túróstáskát.
Figyelem: A sütési idő a tészta formájától és tömegétől függően kis mértékben változhat!
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.