Alaptészta: Készítsünk tésztát az összetevőkből 2 perc lassú és 4 perc gyors dagasztással. Ügyeljünk arra, hogy a tésztánk hideg legyen.
Hajtogatás: A kimért margarinnal hajtsunk két szimplát a tésztára, majd hagyjuk pihenni 10-15 percet üzemi hőmérsékleten. A pihentetés elteltével hajtsunk rá még egy szimplát és tegyük a tésztát hűtőszekrénybe feldolgozásig.
Feldolgozás: Nyújtsuk ki a tésztát kb. 3,5-4 mm vastagságúra majd vágjuk fel 8×8 cm-es darabokra.
Kelesztés: 32°C-on 35-40 percig kelesszük a tésztát. Kelesztés után, nyomózsákból helyezzünk a tészta közepére kb. 2 cm vastagságban Deli Quark túró alapot.
Sütés: Süssük készre 220°C-os, gőzzel telített sütőtérben.
Dekoráció: Amikor kihűlt a termék, vágjuk le a tészta széleket hosszirányban, majd helyezzünk tisztított gyümölcsöket a termék tetejére majd Harmony Sublimo-val (ecset segítségével) kenjük le a gyümölcsöket.
Nehézségi fokozat: