Teljes kiőrlésű rozscsírás bagett

Összetevők

Technológia

Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 4 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 28°C legyen. A tésztaérés 20 perc, feladási súlya 350 g legyen. Pihentessük a tésztát 15 percig, majd sodorjuk hosszú, enyhén hegyes formájúra. Kelesszük 40 percig 32°C-on. A rusztikus hatás érdekében szórjuk meg liszttel és ejtsünk vágásokat a tésztadarabok közepén. Végül süssük 230°C-os sütőben 15-18 percig.

Kapcsolódó receptek
Rusztikus kovászos bagett
Fedezze fel a az időtlen, klasszikus pékáru O-tentic kovásszal készült receptjét.
Burgonyás ropogós bagett
Igazán ropogós és hosszan friss bagett, ami az Easy Potato Yellow keveréknek köszönhetően a hagyományos, burgonyás ízvilágot hozza el.
Francia bagett
Készítsen francia bagettet olyan Puratos összetevőkből, melyek biztosítják a természetesebb összetevőlistát.