Francia bagett

Összetevők

Technológia

Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 4 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 28°C legyen. A tésztaérés 60 perc, feladási súlya 350 g legyen. Pihentessük a tésztát 15 percig, majd sodorjuk hosszú, enyhén hegyes formájúra. Kelesszük 40 percig 32°C-on. A rusztikus hatás érdekében szórjuk meg liszttel és ejtsünk vágásokat a tésztadarabok közepén. Végül süssük 230°C-os sütőben 15-18 percig.

Kapcsolódó receptek
Rusztikus kovászos bagett
Fedezze fel a az időtlen, klasszikus pékáru O-tentic kovásszal készült receptjét.
Burgonyás ropogós bagett
Igazán ropogós és hosszan friss bagett, ami az Easy Potato Yellow keveréknek köszönhetően a hagyományos, burgonyás ízvilágot hozza el.
Teljes kiőrlésű rozscsírás bagett
Fedezze fel egészségesebb bagett receptünket, mely teljes értékű gabonákat és magvakat tartalmaz.
Vidéki burgonyás cipó
Cipó burgonyás ízvilággal, ropogós héjjal és hosszantartó frissességű textúrával