A tészta összetevőiből készítsük el az ekler fánkot. A vizet, az Mimetic 32 prémium zsiradékot, a sót és a cukrot forraljuk fel, majd adjuk hozzá a lisztet és
reszteljük. Ezután adagoljuk hozzá a tojásokat, míg egynemű tésztát nem kapunk. Nyomjunk ekler fánk formákat egy sütőpapíros lemezre nyomózsák
segítségével. A Choco Cakemix Supersoft PF SR keveréket gyúrjuk össze a Mimetic 32 prémium zsiradékkal, majd tegyük a hűtőbe 30 percet. Pihentetés után a hűtőből kivett tésztát reszeljük rá a fánkok tetejére. Süssük gőz nélküli 170°C-os sütőben kb. 40-45 percig.
Krém
A Whippak habalapot és a Belcolade étcsokoládétforraljuk össze, majd tegyük egy éjszakára a hűtőbe. A lehűlt karamellás habot verjük fel. A kisült piskóta alját szúrjuk ki három ponton és töltsük be a kész krémmel.
Tekintse meg
Related Recipes
Válasszon kiszerelést
Hozzáadva a kosárhoz
Termék hozzáadva a kosárhoz
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.