Morzsával szórt csokis ekler

Összetevők

Technológia

Tészta & Morzsa
A tészta összetevőiből készítsük el az ekler fánkot. A vizet, az Mimetic 32 prémium zsiradékot, a sót és a cukrot forraljuk fel, majd adjuk hozzá a lisztet és reszteljük. Ezután adagoljuk hozzá a tojásokat, míg egynemű tésztát nem kapunk. Nyomjunk ekler fánk formákat egy sütőpapíros lemezre nyomózsák segítségével. A Choco Cakemix Supersoft PF SR keveréket gyúrjuk össze a Mimetic 32 prémium zsiradékkal, majd tegyük a hűtőbe 30 percet. Pihentetés után a hűtőből kivett tésztát reszeljük rá a fánkok tetejére. Süssük gőz nélküli 170°C-os sütőben kb. 40-45 percig.

Krém

A Whippak habalapot és a Belcolade étcsokoládét forraljuk össze, majd tegyük egy éjszakára a hűtőbe. A lehűlt karamellás habot verjük fel. A kisült piskóta alját szúrjuk ki három ponton és töltsük be a kész krémmel.


Tekintse meg

Related Recipes