Mangós-karamellás morzsasüti

Összetevők

Working Method

Piskóta
Keverjük ki a piskóta összetevőit, majd öntsük egy sütőpapírral bélelt 60x20 cm-es tepsibe.

Töltelék

A tepsibe öntött piskóta keveréket rácsozzuk Topfil Mangó 50%-os gyümölcstöltelékkel és Cremfil Classic Sóskaramell töltelékkel.


Morzsa

Cakemix Supersoft keveréket gyúrjuk össze a Mimetic 32 prémium zsiradékkal és a fahéjjal, majd tegyük a hűtőbe 30 percet. Pihentetés után a hűtőből kivett tésztát reszeljük rá a tepsiben lévő piskóta keverék tetejére. Végül 170°C-on 40 perc alatt süssük készre.


Kapcsolódó receptek
Klasszikus morzsasüti
Próbálja ki receptjeinket és használja a Puratos alapanyagait, hogy klasszikus morzsasüteményei még finomabbak és mindig magas minőségűek legyenek.
Mangós-karamellás morzsasüti
Engedje szárnyalni kreativitását innovatív morzsasütemény receptünkkel, amelyhez kiváló minőségű és kényelmesen használható Puratos alapanyagokat használtunk.
Sárgabarackos morzsasüti
Fedezze fel, hogy miként segíthetünk Önnek a tápértékek javításában, miközben finom morzsasüteményeket kínálhat a Puratos professzionális megoldásaival.
Morzsasüti növényi alapú morzsával
Készítsen ízletes, környezetbarát morzsasütit kevesebb állati eredetű hozzávalóval, és csökkentse környezeti hatását. Tudjon meg többet!