Málnás bonbon

Összetevők

Technológia

Csokoládé
Temperáljuk a Belcolade fehércsokoládét a megadott paraméterek szerint, majd öntsük ki a bonbon vázat a temperált csokoládéval.

Töltelék & összeállítás

A megdermedt korpuszt töltsük be a Praliné Noisette mogyorópasztával egy nyomózsák segítségével, majd a közepébe nyomjunk Topfil Málna tölteléket. Végül zárjuk le a korpuszokat a temperált csokoládéval. Ezután tegyük hűtőbe, majd ha elvált a formától a csokoládé, borítsuk ki a bonbonokat a vázból.


Related Recipes
Vörös bársony szelet
Élénkvörös színű, tejcsokoládés és vajas ízvilágú valentin-napi desszert
Édes leveles szívecske
Finomabb szerkezetet és hosszan tartópuhaság? Kedveskedjen fogyaszóinak ezzel az igazán édes péksüeménnyel valentin-nap alkalmából
Valentin-napi szív desszert
Ünnepelje a Valentin-napot ezzel a könnyen elkészíthető, szív alakú desszerttel, amely garantáltan már az első falatnál elvarázsol!