Kovászos belga csokis fonott

Összetevők

Technológia

Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 28°C legyen. A tésztaérés 20 perc, feladási súlya 2100 g legyen. Pihentessük a tésztát 5 percig, majd pihentetés után a kimért tésztából sodorjunk ki vékony szálakat, majd 4 szálat összefonva helyezzük lemezre. Kelesszük 45 percig 38°C-on. Kenjük le a felületét Sunset Glaze CL felületi fénnyel, majd süssük 175°C-os sütőben 25-30 percig.

Related Recipes
Zserbós babka
Az örök klasszikus, zamatos zserbós töltelék, egy ellenállhatatlanul puha textúrába rejtve
Mazsolás fonott
Bársonyos textúra, autentikus ízjegyekkel gazdagítva