A linzer összetevőit gyúrjuk össze és helyezzük kerek tart formákba, majd 200°C-on, 7 percig süssük készre. Az Italmax habalapot vízzel elkeverve főzzük fel,majd keverjük el a Belcolade étcsokoládéval.Tegyük hűtőbe 12-24 óra hosszát. Az egyneműmasszát közepes fokozat mellett verjük készhabbá, végül töltsük meg vele a készre sült tartformát.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.