Étcsokoládés tart

Összetevők

Technológia

Linzer & Töltelék & Összeállítás
A linzer összetevőit gyúrjuk össze és helyezzük kerek tart formákba, majd 200°C-on, 7 percig süssük készre. Az Italmax habalapot vízzel elkeverve főzzük fel,majd keverjük el a Belcolade étcsokoládéval.Tegyük hűtőbe 12-24 óra hosszát. Az egyneműmasszát közepes fokozat mellett verjük készhabbá, végül töltsük meg vele a készre sült tartformát.

Kapcsolódó receptek
Fehércsokoládés tart
Ez a tart a letisztult elegancia és az édes kényeztetés tökéletes találkozása.
Pisztáciás tart
Ez a tart nem csak egy desszert – ez egy élmény! A roppanós tészta és a krémes pisztáciatöltelék minden harapásnál igazi meglepetés.
Csokoládéval bevont málnás tart
A csokoládéval bevont málnás tart minden falatjában ott rejlik az egészségtudatos kényeztetés – egy desszert, amely egyszerre frissítő, tápláló és stílusos.