Morzsoljuk össze a kunafa tésztát, majd keverjük össze a Carat Nuxel Pistachio pisztáciás töltelékkel. Ezután adjuk hozzá a pörkölt pisztáciát és az olvasztott Carat Coverlux White-ot, majd keverjük egyneművé, hogy szép, homogén állagot kapjunk.
Temperáljuk a Belcolade tejcsokoládét a megadott paraméterek szerint, majd töltsük meg vele a polikarbonát formát, és készítsük el a csokoládéburkot. Ezután helyezzük a formát hűtőbe, és hagyjuk dermedni körülbelül 5 percig.
Töltsük meg az előre elkészített csokoládéburkot a pisztáciás töltelékkel, majd tegyük hűtőbe 10 percre, hogy megdermedjen. Ezután zárjuk le a temperált Belcolade tejcsokoládéval, és ismét tegyük hűtőbe, amíg teljesen megszilárdul, mielőtt kifordítanánk a formából.