Belga csokis ekler fánk

Összetevők

Technológia

Tészta

A tészta összetevőiből készítsük el az ekler fánkot. A vizet, az Argenta General margarint, a sót és a cukrot forraljuk fel, majd adjuk hozzá a liszttel elkevert kakaóport és reszteljük. Ezután adagoljuk hozzá a tojásokat, míg egynemű tésztát nem kapunk. Nyomjunk ekler fánk formákat egy sütőpapíros lemezre nyomózsák segítségével. Süssük gőz nélküli 170°C-os sütőben kb. 40-45 percig.


Krém

A Whippak habalapot és a Belcolade étcsokoládét forraljuk össze, majd tegyük egy éjszakára a hűtőbe. A lehűlt karamellás habot verjük fel. A kisült piskóta alját szúrjuk ki három ponton és töltsük be a kész krémmel.


Bevonás

Hűtés után vonjuk be tetejét a Belcolade étcsokoládéval.


Tekintse meg

Related Recipes