11 márc. 2024
A Puratosnál hiszünk az élelmiszeripari innováció átalakító erejében, amely a jó ügy érdekében történik. A kiváló minőségű alapanyagok előállításán túl célunk az, hogy olyan újításokat vezessünk be, amelyekkel egészségesebb alternatívát kínálhatunk a fogyasztók számára és hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb jövő megteremtéséhez.
Akár egy kisebb kézműves pékséget vezet, egy üzletláncot irányít, vagy egy nagyüzemi termelést felügyel, tisztában vagyunk az Ön egyedi igényeivel. Alapanyagainkat olyan fenntartható forrásból származó összetevőkből válogattuk össze, melyek segítenek vállalkozása környezetterhelésének minimalizálásában amellett, hogy állandó magas termékminőséget biztosítanak.
Ismerje meg fenntartható alapanyagaink kínálatát, melyek mindegyike hozzájárul egy környezetbarátabb jövő megteremtéséhez:
Használja Ön is késztermékei felületén a Sunset Glaze, innovatív tojásmentes felületi fényünket. Az UHT technológiának köszönhetően termékünk higiénikusabb és biztonságosabb. Élvezze a ragyogóan fényes, csillogó felületet kompromisszumok nélkül - helyezze az élelmiszerbiztonságot és az ízélményt termékfejlesztései középpontjába!
Környezeti hatás: A Sunset Glaze alkalmazásával akár 59%-kal alacsonyabb környezeti hatást érhet el, mintha pasztőrözött tojást használna.
Induljon el a fenntarthatóság útján a Mimetic-kel! Magasabb szintű ízélmény és a rendkívül egyszerű feldolgozhatóság jellemzi Mimetic termékünket, ami ideális választás különféle késztermékek összetevőjeként - ilyenek például a leveles tésztából készült termékek, a különböző cukrászsütemények, a kelt tésztából készült termékek és a kekszek.
Környezeti hatás: A Mimetic alkalmazásával, akár 3-szor alacsonyabb környezeti hatást érhet el, mintha vajat használna. Minden egyes tonna croissant készítésénél akár egy tonnányi CO2 megtakarítással számolhat – ami 50 fa elültetésével egyenértékű.
Élvezze a fenntartható csokoládé kiválóságát a Belcolade növényi alapú Cacao-Trace csokoládéval. 100%-ban növényi alapú csokoládénk kiegyensúlyozott ízt és krémes textúrát biztosít, így tökéletesen alkalmas a hagyományos és növényi alapú cukrász- és csokoládétermékek készítéséhez. Az alacsonyabb környezeti hatásán túl, növényi alapú csokoládénk Cacao-Trace tanúsítvánnyal rendelkezik, ezzel biztosítva a minőség és a fenntarthatóság összhangját minden egyes kreációban.
Környezeti hatás: A Belcolade növényi alapú Cacao-Trace csokoládénk akár 13%-kal alacsonyabb környezeti hatással bír, mint a tej alapú megfelelője.
Helyezze a fenntarthatóságot a dekoratív cukrászsütemények középpontjába és használja a 100%-ban növényi alapú Ambiante cukrászati habalapunkat. Kiváló habtartásának köszönhetően hosszan tartó, stabil állagot érhet el. Könnyen kenhető, sima és légbuborékoktól mentes felületet eredményez. Az Ambiante felhasználásával garantáltan vonzó megjelenésű késztermékekkel kápráztathatja el fogyasztóit.
Környezeti hatás: Az Ambiante akár 2,5-szer alacsonyabb környezeti hatással bír, mint a tejszín.
A fenntartható alapanyagok iránti elkötelezettségünkkel összhangban a Puratosnál olyan innovatív receptek megalkotásán dolgozunk, amelyek újraértelmezik a környezetbarát sütés fogalmát. Emelje magasabb szintre kreációit és készítse el Mazsolás fonott receptünket! Tegye meg az első lépést még ma egy fenntarthatóbb jövő érdekében!
Az inspirációtól egészen az alkotásig. Fedezzen fel új ötleteket következő késztermékeihez.
Éljen Ön is az innováció adta lehetőségekkel és gyakoroljon pozitív hatást a világra! Cselekedjünk együtt a jó ügy érdekében és mozdítsuk közösen előre a bolygót! További információkért lépjen velünk kapcsolatba!