Együtt a koronavírus ellen

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi helyzet kiszámíthatatlansága aggodalomra adhat okot.

A Puratos-nál ügyfeleink, valamint dolgozóink egészsége és biztonsága rendkívül fontos.  Ezen a platformon szeretnénk tájékoztatni Önt minden olyan lépésről, amelyet annak érdekében tettünk, hogy megóvjuk mindannyiunk egészségét és biztosítsuk üzletmenetünk folytonosságát. Ezenkívül megosztunk Önnel pár tippet arról, hogyan tudunk közösen védekezni a vírus ellen.  

A cikkekben szereplő információk a jelenlegi legjobb tudásunkat tükrözik és folyamatosan frissítjük azokat. 

Cikkek a COVID-19 vírussal kapcsolatban

Kína: A pékségekkel kapcsolatos fogyasztói elvárások alakulása a koronavírus-járvány lecsengése után

A kínai fogyasztók tapasztalhatták meg először azt, hogy milyen az élet a lezárások fokozatos feloldása után. A Puratos ezért április végén úgy döntött, hogy Kínában kezdi el a kutatását a sütőipari termékek iránti igények alakulásáról.

Egészséges életmód és jó közérzet a négy fal között

Egészséges életmód és jó közérzet a négy fal között

Hogyan alkalmazkodnak a sütő-, a cukrász- és az édesipar szereplői a koronavírus-járvány miatt kialakult krízishelyzethez

Hogyan alkalmazkodnak a sütő-, a cukrász- és az édesipar szereplői a koronavírus-járvány miatt kialakult krízishelyzethez

Alkalmazkodjon az új helyzethez, ami a koronavírus-járvány kitörése miatt alakult ki

Teremtsen új üzleti lehetőségeket a koronavírus okozta nehéz helyzetben.

Legyen a higiénia a fő fegyver

Annak érdekében, hogy segíthessünk Önnek megelőzni a vírus további terjedését, összegyűjtöttünk néhány olyan tanácsot, amelyet alkalmazhat a vírus elleni védekezés során.

Milyen intézkedéseket hozott a Puratos a vírus további terjedésének megelőzése érdekében?

A koronavírus (COVID-19) mindannyiunk életét befolyásolja. Munkavállalóink, vásárlóink, fogyasztóink és családtagjaik egészségének megóvása érdekében mindent megteszünk a vírus visszaszorításáért.