Lépjen be az online rendelések világába a Bakeronline-nal

Ahogy a koronavírus (COVID-19) tovább terjed, úgy a fogyasztók vásárlási szokásai is változnak az egész világon. Olyan megoldásokat részesítenek előnyben, amelyek lehetővé teszik a közösségi távolságtartásra vonatkozó korlátozások betartását. Szeretnénk segíteni Önnek az online rendelések világába való belépésben, hogy ezzel megkönnyíthessük az életét. 

A helyi pékségek és cukrászdák kihívásokkal teli helyzetben

Az üzletek nyitvatartása szigorú szabályozás alá esik, a csoportos gyülekezés tiltott és a 1,5 méteres távolságot tartani kell egymástól azért, hogy megállítsuk a vírus további terjedését. 

A jelenlegi helyzetben csak korlátozottan hozzáférhetőek az erőforrások,  a megváltozott körülményekhez kell igazítani a mindennapi munkafolyamatokat  és szigorítani kell a higiéniára vonatkozó szabályokat is.

A fogyasztók előnyben részesítik az online rendelési és fizetési lehetőségeket, valamint törekednek arra, hogy minél kevesebb időt töltsenek az üzletekben. 

Egy webáruház elindítása önmagában is nagy kihívást jelent, mivel rengeteg időt és technikai erőforrást igényel. A Puratos és a Bakeronline hisz abban, hogy ennek nem kell feltétlenül így lennie. Ezért szeretnénk segíteni a helyi pékségeknek és cukrászdáknak azzal, hogy ingyenesen és gyorsan létrehozunk számukra egy webshopot. 

 

 

Bakeronline, a saját boltja, egyetlen kattintásra

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segíthessünk Önnek a nehéz időkben. Éppen ezért a Puratos és a Bakeronline összefogásával elérhetővé tesszük az Ön számára az online értékesítést, így tudja végezni a munkáját miközben a koronavírus elleni küzdelem tovább folytatódik. 

A Bakeronline egy olyan felület, amelyen a pékségek és a cukrászdák egy személyre szabott webshopot alakíthatnak ki maguknak. A vásárlók egyszerűen leadhatják a megrendelésüket, megtekinthetik a termékkínálatot, továbbá az egyes termékekhez áttekinthető leírás és allergén információk is kapcsolódnak. A rendelés visszaigazolása után a vásárló online fizethet és kiválaszthatja az átvétel időpontját. 

Amellett, hogy vásárlóit non-stop kiszolgálhatja, az online rendelésfelvétel hatékonyabbá teszi a beérkezett igények feldolgozását és azok mind teljesebb kielégítését. 

A rendelési szám megadásával a vásárlók egy adott időpontban felvehetik  a csomagjukat, a fizetés pedig elektronikusan történik. A vásárlóinak nem kell többé sorban állniuk, ez pedig csökkenti a vírus átadásának a kockázatát. 

Elindítjuk a webshopját. Ingyenes. Gyors. Kötelezettségek nélküli.

A digitális szakemberünk segítségével ingyenesen [*] létrehozhatja a webshopját. 

Az ajánlat a következőket tartalmazza:

  • Személyre szabott webshop 20 termékből álló választékkal
  • Online fizetési lehetőség
  • Személyre szabott üzlethelyi kommunikációs csomag a vásárlói tájékoztatására [**]

A webshop így néz ki és 48 órán belül létrehozható.

A Bakeronline Magyarországon kívül már több országban is elérhető, többek között Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Hollandiában és Németországban. Igény esetén szívesen segítünk bármely más országban is. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi találunk rá megoldást. 

 

Startup Stock Photos

[*] Az ajánlat június 30-ig érvényes. Az érvényességi idő a koronavírussal kapcsolatos helyzet alakulásának függvényében felülvizsgálatra kerül. Ingyenes és vásárlási kötelezettséggel nem jár. A célunk, hogy segíthessünk és együtt nézhessünk szembe a kialakult helyzettel.

[**] A tájékoztató anyagok digitális formátumban kerülnek továbbításra, ezt ki kell nyomtatni (A4). 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben szeretné megnyitni az online webshopját, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@puratos.hu e-mail címen. 

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy támogassuk ügyfeleinket ebben a kihívásokkal teli időszakban. Folytatjuk infrastruktúránk bővítését, hogy ki tudjuk elégíteni a Bakeronline iránt fellépő növekvő igényeket, biztosítva ezzel a szolgáltatás megbízhatóságát ezen időszak alatt is.