Tevékenységünk

Azáltal visszük előre a világot, hogy innovatív megoldásokat fejlesztünk az emberek egészségének & jó közérzetének megőrzése érdekében szerte a világon.

Úgy gondoljuk, hogy az élelmiszernek rendkívül fontos szerepe van az életünkben – biztosítja a megfelelő tápanyagok bevitelét a szervezetünk számára, de emellett örömforrás is, mely összehozhatja a családokat vagy akár a különböző háttérrel rendelkező embereket, ünnepélyessé teheti az élet jelentős vagy akár kisebb eseményeit, mosolyt csalhat az arcunkra és gyógyító erővel is bírhat.

Nem vesszük félvállról ezt a nagy felelősséget és elköteleződtünk egy olyan működési modell mellett, ami egyszerre fenntartható, tiszteletben tartja mások érdekeit és kiegyensúlyozott. Ennek érdekében olyan tervek megvalósításán dolgozunk, melyek elősegítik a CO2 kibocsátás, a vízfelhasználás és a hulladékmennyiség csökkentését. Alapanyagainkat megbízható forrásokból szerezzük be és arra törekszünk, hogy biztos és stabil bevételi forrást tudjunk biztosítani a termelők számára. Együttműködünk a helyi közösségekkel és sütőipari iskolákba történő beruházásainkkal képzési lehetőséget biztosítunk, ami kitörési lehetőséget jelent a programban résztvevők számára. Az élelmiszeripar innováció a jó ügy érdekében történik. Olyan innovatív megoldások kifejlesztésére törekszünk, melyek pozitív hatással vannak az egészségre & jó közérzetre, valamint előreviszik a vállalkozásokat, az ügyfeleket, az embereket és a bolygónkat. 

Küldetésünk

Mi, a Puratosnál azzal segítjük hozzá ügyfeleinket üzleti sikereik eléréshez, hogy a világ különböző táplálkozási kultúráiból összegyűjtött tapasztalatokat és technológiákat új lehetőségekké formáljuk. Együtt jobbá tesszük az emberek életét és óvjuk a bolygónkat.

Értékeink

VÍZIÓ

VÍZIÓ

A vízió a jelen helyzetünkre építve határozza meg a jövőnket. Összekapcsolja stratégiánkat a céljainkkal, és kikövezi az utat csapataink számára, hogy azon haladva kiválóan hajthassák végre feladataikat. A vízió teszi lehetővé számunkra, hogy nagyot álmodhassunk, hogy legyőzhessük az akadályokat és ambiciózus célokat tűzhessünk ki magunk elé.

BÁTORSÁG

BÁTORSÁG

A bátorság a nehéz körülmények között tanúsított magabiztos és optimista hozzáállást jelenti. Ez ösztönöz minket új megoldások keresésére, az innovációra és a folyamatos fejődésre. A bátorság képessé tesz minket arra, hogy vállaljuk az előre kalkulálható kockázatokat küldetésünk teljesítése során.

SZENVEDÉLY

SZENVEDÉLY

A szenvedély inspirál minket. Szenvedély az iparágunk a dolgozóink, a vállalati kultúránk, az ügyfeleink, a helyi közösségek, a Földünk és az elért eredményeink iránt. A szenvedély egy magasztosabb célt tűz ki számunkra, lehetővé teszi, hogy rövidtávú sikereink elérése közben is hosszú távon gondolkodhassunk. A szenvedély motivál arra, hogy ügyfeleink elégedettsége érdekében megvalósítsuk mindazt, ami kezdetben lehetetlennek tűnik.

EGYÜTTMŰKÖDÉS

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Együttműködéssel kívánunk nyerni. Nagy dolgok történnek, amikor kollégáink szorosan együttműködnek, egyesítve eltérő hátterüket, tapasztalataikat és erősségeiket.

BECSÜLET

BECSÜLET

A becsület az erkölcsi iránytűnk. Morális és etikai elveink szerint eljárva tisztelettel bánunk az emberekkel, és a vállalati értékeink szerint cselekszünk. Nem toleráljuk az etikátlan viselkedést.

MINŐSÉG

MINŐSÉG

A minőség az a mérce, amellyel minden tevékenységet mérünk. Szeretnénk mindent elsőre jól csinálni, közben pedig tanulásra és fejlődésre törekszünk. A minőség mindannyiunk közös ügye, így munkamódszereinkben igyekszünk a legmagasabb standardokat elérni, és azokat folyamatosan fejleszteni.

Kapcsolat

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Tovább

Szervezetünk

Szervezetünk

Tudjon meg többet a Puratosról, mely egy családi vállalkozásból nőtte ki magát mára egy nemzetközi cégcsoporttá.

Fedezze fel