Dagasszuk be a leveles tésztát és hajtogassuk bele a Mimetic 32 különleges zsiradékot szimpla-dupla hajtással. Ha végeztünk, a tésztát tegyük hűtőbe egy éjszakára pihenni. Másnap hajtsunk rá még egyszer egy szimpla-dupla hajtást. Nyújtsuk ki a tésztát 1,5 mm vastagságúra és kör formájú szaggatóval szaggassuk ki őket. Két lemez között 210°C-on 18-20 perc alatt süssük készre.
Krém
Az Ambiante Topping habalapot verjük fel a Silk Cremfil Vanilla RSPO SG vanília töltelékkel.
Összeállítás
Miután kisültek a lapjaink a krémet egy nyomózsák segítségével töltsük a lapok közé.
Receptünket az alábbi linkre kattintva letöltheti nyomtatásra alkalmas változatban.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.