Leveles rétegek, sötét árnyak, és egy szem, ami mindent lát.👀 -A fogyasztók egyre inkább vágynak azokra a merész desszertekre, amelyek nemcsak ízben, hanem látványban és textúrában is meglepetést okoznak.
Technológia
Technológia
Dagasztás:
Dagasszunk tésztát az összetevőkből 6 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton. A dagasztás vége előtt 400 g tésztát vegyünk ki és felezzük meg, majd az egyik részét keverjük át piros ételszínezékkel a másik felét pedig aktív szénnel.
Tészta hőmérséklet:
26-28°C
Hajtogatás:
A nagyobb mennyiségű tésztába hajtogassuk bele két dupla hajtással a Mimetic 32 prémium zsiradékot.
Pihentetés:
20 perc, -18°C-on
Feldolgozás:
A hajtogatott tésztát nyújtsuk kisebb téglalap alakúra, majd tegyük rá a színes tésztákat és így végezzük el a végnyújtást. Daraboljuk 16x7 cm-es lapokra. Egy lapot vágjunk 3 részre, majd fonjuk össze a szálakat és tekerjük fel.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.