Kívül baljós, belül édes – egy falat, és máris a másik oldalra kerülsz.👻 Minden részlet számít - A névtől kezdve egészen a termék megjelenéséig minden hozzájárul ahhoz az élményhez, hogy a fogyasztó úgy érezze, részese a történetnek.
Technológia
Technológia
Dagasztás:
Dagasszunk tésztát az összetevőkből 6 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton. A dagasztás vége előtt 400 g tésztát vegyünk ki, majd keverjük át aktív szénnel.
Tészta hőmérséklet:
21°C
Pihentetés:
20 perc, -18°C-on
Hajtogatás:
Nyújtsuk ki a tésztát kétszer, négyrét hajtással. Helyezzünk egy lapnyi Mimetic zsiradékot a téglalap alakú tészta közepére. Hajtsuk rá a végeket. Nyújtsuk ki 7 mm vastagságúra, majd végezzünk két egymást követő négyrét hajtást, minden alkalommal 90°-kal elforgatva a tésztát.
Feldolgozás:
Fedjük be a laminált tésztát a színes tésztával. Vágjunk belőle vékony (2 mm-es) csíkokat, és helyezzük őket hosszában a tetejére, hogy csíkos, réteges hatást keltsenek. Nyújtsuk ki 3 mm vastagságúra. Szúrjunk ki köröket egy 9,5 cm-es kiszúróval, majd formázzuk őket rúddá, hegyes végekkel.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.