Kihagyhatatlanul édes ajánlat - Próbálja ki Cremanília és Cremanília Plus termékeinket most 20% kedvezménnyel

22 jan. 2024

Rólunk
Hírek

HASZNÁLJA KI KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNKAT ÉS VÁSÁROLJA MEG AKCIÓSAN HAZAI GYÁRTÁSÚ PUDINGPORAINK EGYIKÉT!

Egy pudingpor, ami egyszerre ellenálhatatlanul krémes és finom is. Legyen szó akár édes péksüteményekről, akár cukrászsüteményről, a Cremanília pudingpor a tökéletes megoldás, ha szeretné még vonzóbbá tenni a késztermékeit fogyasztói számára!  

A legfrissebb (2023, Magyarország) Taste Tomorrow fogyasztói kutatásunkban - mely a Puratos saját kutatási programja - a fogyasztókat arról is megkérdeztük, hogy milyen szempontokat tartanak szem előtt egy bizonyos késztermék megvásárlásakor. A megkérdezett fogyasztók 82%-a válaszolta azt, hogy kedveli a tradicionális ízeket.

Ahhoz, hogy megtalálja a tradicionális ízt, mely késztermékeit egy magasabb szintre emeli, nem kell sokáig keresgélnie. Elég, ha egy igazán egyszerű, mégis klasszikus ízvilágú alapanyagot hozzáad a receptjéhez. A vanília egy olyan közkedvelt íz, amely a nosztalgikus élmények forrása és az édesebb falatok megkoronázása is lehet egyben. Cremanília pudingporunk felhasználásával valódi vaníliás ízű pudingokat és krémeket készíthet. A Cremanília Plus-t pedig akkor ajánljuk, ha még teltebb vaníliás ízre vágyik.

Ráadásul Cremanília és Cremanília Plus termékünket most akciós áron próbálhatja ki! A részletekért olvasson tovább!

Cremanília és Cremanília Plus termékünket most akciósan vásárolhatja meg! Az akció a január 22. - április 30. közötti időszakra, vagy a készlet erejéig érvényes!

Az akció részletei:

Érvényes akció a termék vásárlásakor az első zsákra

 
A Cremanília termékünk vásárlásakor most az első zsákot 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg az akció időtartama alatt vagy a készlet erejéig.
Érvényes akció a termék vásárlásakor az első zsákra

Érvényes akció a termék vásárlásakor az első zsákra

 
A Cremanília Plus termékünk vásárlásakor most az első zsákot 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg az akció időtartama alatt vagy a készlet erejéig.

Felhívjuk figyelmét, hogy akciónk csak az első zsákra vonatkozik akkor is, ha több zsákot rendel egyszerre!

Kérjük a termékek elérhetőségéről és rendelési lehetőségéről érdeklődjön vevőszolgálatunknál vagy termékszakértő kollégáinknál! További információért lépjen velünk kapcsolatba!